Znáte naši SunBerry? Podpořte ji v soutěži

11.01.2024
Ostatní
Znáte naši SunBerry? Podpořte ji v soutěži
SunBerry je chytrý řídicí modul propojující fotovoltaické elektrárny s dohledovým servisním centrem a řídicím centrem nákupu elektrické energie. Podpořte ji v soutěži TOP výrobků vystavovatelů veletrhu Infotherma 2024.

Co je SunBerry?

SunBerry je chytrý řídicí modul propojující fotovoltaické elektrárny s dohledovým servisním centrem a řídicím centrem nákupu elektrické energie. Naši technici jsou díky němu schopni vyhodnotit případnou poruchu FVE a až 70 % požadavků vyřešit na dálku bez účasti technika u zákazníka doma.

Zároveň na základě predikčních modelů výroby ze slunce a datům o spotřebě domů rozšiřuje funkce fotovoltaické elektrárny o nákup a prodej energie za burzovní spotové ceny.

Jednotku lze dále dovybavit regulací přetoků do topné soustavy pomocí polovodičových relé SSR (bojlery, AKU nádoby) a spínaného programovatelného relé kontaktu. SunBerry dělá z obyčejné elektrárny chytrou a tím vám umožní navýšit podíl využitelné elektrické energie a zároveň zajistí bezstarostný provoz vaší fotovoltaické elektrárny od SolidSun.

SunBerry můžete vidět na vlastní oči

Kde? Na veletrhu Infotherma, který se koná již za pár dní v Ostravě, a to ve dnech 22.–25. ledna 2024.

29. ročník mezinárodní výstavy zaměřující se na vytápění, úspory energií a obnovitelné zdroje jsme si nemohli nechat ujít. Přijďte si s námi popovídat a nahlédnout do budoucnosti fotovoltaiky. Exkluzivně představíme solární panely s unikátní technologií HJT, které nabízíme jako jediní z velkých hráčů na trhu po celé Evropě. A navíc si detailně můžete prohlédnout chytrou řídící jednotku SunBerry. Pokud vás o ní cokoliv bude zajímat, můžete se na to rovnou zeptat našich kolegů.

V rámci výstavy probíhá veřejná soutěž o TOP výrobky Infothermy 2024. A my jsme za SolidSun přihlásili právě naši chytrou řídící jednotku SunBerry. Dejte jí hlas a získejte jednu z cen pro 20 hlasujících.

Stačí kliknout NA TENTO ODKAZ a vybrat Sunberry.