Fotovoltaika s fixní cenou 2 Kč/kWh za výkup energie pro prvních 100 zákazníků.

10 000 Kč pro vás za doporučení SolidSun

01.07.2024
Fotovoltaika
10 000 Kč pro vás za doporučení SolidSun
Máte fotovoltaickou elektrárnu od SolidSun a jste s ní spokojeni? Nyní vám pomůže nejen ušetřit na energiích, ale také si přivydělat. Doporučte nás známému, který uvažuje nad pořízením fotovoltaiky, a my se vám odměníme 10 000 Kč za každou nově uzavřenou smlouvu o připojení s distributorem.

Jak doporučení SolidSun probíhá?

  1. Přihlaste se do Klientské zóny Můj SolidSun

Každý stávající klient SolidSun má svůj unikátní přístup do Klientské zóny Můj SolidSun. Vyplňte své přihlašovací údaje přesně tak, jak jste zvyklí.

  1. Na počítači klikněte na červené tlačítko Získejte 10 000 Kč, v mobilní aplikaci na ikonu palce

Po rozkliknutí červeného tlačítka 10 000 Kč nebo ikony palce se vám zobrazí přehled doporučení a kontaktní formulář k vyplnění Doporuč SolidSun.

  1. Vyplňte kontaktní údaje příjemce doporučení

Do formuláře Doporuč SolidSun zadejte jméno a příjmení, e-mail, telefonní číslo a PSČ známého, kterému nás chcete doporučit a klikněte na tlačítko Odeslat.

  1. Za každou uzavřenou smlouvu dostanete 10 000 Kč

Prostřednictvím zadaných kontaktních údajů se s příjemcem doporučení spojíme. Pokud s námi uzavře smlouvu, ozveme se vám a vyplatíme odměnu 10 000 Kč.

Proč se doporučení SolidSun vyplatí?

Doporučíte kvalitu

V SolidSun jsme technologickým lídrem na trhu s fotovoltaikou. Na kontě máme přes 11 000 realizací na míru pro rodinné domy, bytové domy i firmy. Jsme držiteli prestižního ocenění AAA v nezávislém ratingu firem, na které dosáhne pouze úzké procento ekonomických subjektů. Více o našich hodnotách a službách se dozvíte na naší hlavní stránce.

Výhody pro všechny

Peníze pro vás, spolehlivost a profesionalita pro známého, dobrá pověst pro nás. Doporučení zabere jen chvilku a pomůže všem zúčastněným. Akce platí pro každého stávajícího klienta SolidSun a oslovit můžete tolik známých, kolik je jen libo. Přehled o všech doporučeních a jejich aktuálním stavu máte vždy po ruce v Klientské zóně Můj SolidSun.

Chcete nás doporučit a získat 10 000 Kč?